abol's FotoPage

By: abol ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
ride cameron

 
cameron ride


Sunday, 23-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ride ke cameron Highland

relex kejap
Masa kat tapah
cameron memang tempatnya catik
View all 14 photos...
dah lama tak ride ngan motor besar niii ...penat memang penat bila naik kuda seberat 238kg...kena pulak jalan ..macam Tapah Cameron dalam hujan pulak tu...

Alhamdullilah semua selamat sampai ke Cameron hari tu...


Wednesday, 24-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Genting kebosanan

aweks psang kemah
time hujan tu
me and suz
View all 6 photos...
ler saja pi genting buat bbq...nagan budak2 umah lama tak jalan2 ngan diorang asyik ngan mbc jer...


Saturday, 13-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ulu Yam

Rozai
Laman Bistari
Rozai member ni coll betul ler
View all 10 photos...
semalam jalan2 pi Awana, alamk suzy adi batu2 ler...kalau bukan Injection mesti somthing kat fuel pressure mengatuk betul balik umah terus tidor..magrib bangun, makan ..terus layan movie.


Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
motor

CBRF4i
Modenas elegan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net